Het Carotel concept

Garageboxen lovehotel

Drive-in

Je eigen garage staat in rechtstreekse verbinding met je kamer. Op deze manier hoef je niet door weer en wind en heb je een veilig geparkeerd voertuig, onder je slaapkamer staan. Een gerust gevoel!

Onze garages zijn ook perfect toegankelijk voor een 4×4 of minibus, zie veelgestelde vragen.

Elke kamer bevat kwalitatieve bedden en op maat gemaakt meubilair. Een zithoek, smart-tv en gratis WiFi geven je alle mogelijkheden om je compleet te ontspannen. De kraaknette badkamer is voorzien van douche, lavabo en toilet. Uiteraard inclusief handdoeken en zeepjes.

Onze Carotels in Kuurne en Rumst zijn bovendien voorzien van een uitstekende airco.

24/7 open, zonder reservatie

Vergeet balies met wachtrijen en check-in tijdstippen, je hoeft zelfs niet te bellen of mailen. Zonder reservatie kies je de gewenste vestiging, wanneer je aankomt en dit 24/7. Met onze betaalautomaten duurt de check-in maar enkele minuten. Het systeem vertelt ons ook wanneer je aangekomen bent, je wordt indien gewenst op de hoogte gebracht wanneer jouw verblijfsduur ten einde is.

De 3 vestigingen zijn vlot bereikbaar in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen. Zo heb je steeds een Carotel in jouw buurt.

Carotel

Ontdek onze 3 locaties

Lovehotel

Unieke service

Wij bieden je verschillende lekkere dranken en snacks. Je vindt ons aanbod en de beschikbare service-uren op de menukaart in de kamer. Via de kamertelefoon kan je de bestelling plaatsen. Ons team verzorgt de levering via de service-kast in jouw kamer. Je plaatst het verschuldigde bedrag hierin en even later staat jouw bestelling klaar. Gelieve geen eigen dranken of snacks mee te brengen. Betaling kan per kaart of Payconiq. Voor de beschikbare service-uren, raadpleeg de menukaart in de kamer.

Onze kamers worden dagelijks gecontroleerd en met regelmaat gemoderniseerd zodat je steeds in een eigentijdse en kwalitatieve omgeving verblijft.

Privacy is ons product

Ons uniek drive-in concept zorgt voor onevenaarbare privacy en snelheid. In een Carotel hoef je de wagen zelfs niet uit voor de check-in! Bij het uitkiezen van je kamer heb je met niemand persoonlijk contact. De check-in gebeurt namelijk via een betaalautomaat.

Je kiest de verblijfsduur, vervolgens de gewenste kamer, ten slotte voer je de betaling contant uit of per betaalkaart. De slagboom van de parking en garagepoort openen zich tijdelijk. Laat jouw bagage maar in het voertuig want je rijdt ‘tot in de kamer’! De garagepoort sluit zich automatisch bij detectie van jouw voertuig.

Camerabewaking op parkings wet 21 maart 2007, gegevensverwerking in geval van beschadigingen en/of wanpraktijken, niet naleven huisregels. Toelating tot vestigingen volgens huisregels.

Carotel huisregels

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Menu

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden