Home > Artikels > Daghotel > Daghotel Antwerpen

Carotel: het beste daghotel in regio Antwerpen voor kort verblijf

Daghotel Antwerpen

Een comfortabele rustpauze of een discreet daghotel nodig in Antwerpen voor slechts enkele uren?

Ontdek hoe daghotels zoals Carotel je de flexibiliteit bieden die traditionele hotels niet kunnen matchen, zonder in te boeten op luxe en privacy. En dat allemaal tegen een verrassend lage prijs. Het daghotel van Carotel in provincie Antwerpen is de ideale oplossing voor al je behoeften.

Op slechts 20 minuten van Antwerpen ligt Rumst centraal gelegen tussen Antwerpen, Mechelen, Lier en Dendermonde. Hier heeft Carotel één van haar luxueuze en volledig uitgeruste daghotels. 

Over Carotel in Antwerpen

  • Carotel biedt dagkamers die ideaal zijn voor tijdelijke rust en privacy met tot 70% lagere prijzen dan de normale hotelkamertarieven.

  • Het boeken van een dagkamer in Antwerpen bij Carotel kan zelfs zonder reservering door directe incheck bij de betaalautomaat.

  • Carotel onderscheidt zich met unieke voorzieningen zoals hoge hygiënestandaarden, een drive-in concept met privé garageboxen, smart-tv’s in de kamers en gratis WiFi.

  • Toegankelijk elk uur van elke dag & nacht.

Alle voordelen van ons daghotel in Antwerpen

Stel je voor: een hotelkamer boeken voor slechts een paar uur overdag, met alle voorzieningen van een luxeverblijf en room service, maar tegen een fractie van de kostprijs.

Dat is de realiteit van een daghotel in Antwerpen! Of je nu enkele uren rust nodig hebt tussen twee zakelijke afspraken door, een klassevol rendez-vous hotel in Antwerpen zoekt of een privéplek zoekt om te ontspannen: een dagkamer boeken in Antwerpen biedt je ongekende flexibiliteit!

En het mooiste van allemaal? De kamers van Carotel zijn tot 70% goedkoper dan een traditionele hotelkamer.

Daghotel

Met Carotel Rumst in Antwerpen geniet je van deze voordelen en meer: een daghotel dat bekend staat om zijn comfort, privacy en toewijding aan hygiëne.

Kies voor comfort en privacy met Carotel

Bij Carotel, waar de gasten altijd op de eerste plaats komen, is je comfort en privacy verzekerd.

Sinds 1990 hebben wij ons gericht op het creëren van discrete oases waar onze gasten kunnen rusten en zich terugtrekken van de buitenwereld, terwijl ze genieten van onze unieke room service.

Wederom geen gemeenschappelijk restaurant en dus meer privacy!

Onze kamers zijn ingericht om je het gevoel te geven van een thuis weg van huis, met de ideale oplossing voor wie behoefte heeft aan een rustige plek om te ontspannen of te werken met alle voorzieningen binnen handbereik.

De focus op kwaliteit en hygiëne bij daghotels

In tijden waar hygiëne meer dan ooit cruciaal is, onderscheidt Carotel zich met kamers die niet alleen comfortabel zijn, maar ook voldoen aan de hoogste hygiënestandaarden.

Van de nette en goed uitgeruste badkamers tot de zorgvuldig vervangen lakens, bij ons is jouw gezondheid en welzijn onze prioriteit.

Onze hygiënestandaard wordt zelfs regelmatig gecontroleerd door het FAVV, voor je voedselveiligheid en de algemene properheid van onze roomservice.

Direct inchecken zonder reservering: de Carotel methode

Wat als u spontaan besluit dat u een kamer nodig heeft, zonder vooraf te plannen? Carotel Rumst in Antwerpen staat voor u klaar elke dag en elke nacht. Met onze non-stop openstelling kunt u op elk moment van de dag binnenlopen en gebruikmaken van onze efficiënte betaalautomaten voor een snelle incheck en betaling in het hotel. U hoeft niet te wachten, te bellen of te mailen; uw kamer is meteen beschikbaar voor gebruik, wat ons daghotel ideaal maakt voor die onverwachte momenten.

Daghotel Carotel

De unieke voorzieningen van daghotels in Antwerpen

Bij Carotel gaan we verder dan alleen een bed en een badkamer. Ons hotel is ontworpen om aan al je wensen te voldoen, van het moment dat je binnenstapt tot het moment dat je vertrekt.

Onze kamers zijn uitgerust met kwalitatieve bedden en meubilair, gemaakt voor je comfort. In vergelijking met andere hotels, zorgt Carotel ervoor dat je verblijf onvergetelijk wordt.

En het unieke van Carotel? Ons drive-in concept met een privé garagebox, die direct in verbinding staat met je kamer, biedt een extra laag van gemak en discretie.

Carotel - automatisch afsluitbare garageboxen

Ontspan in stijl: kamers met Smart-tv en gratis WiFi

In elke kamer van Carotel “Antwerp” komt je qua animatie zeker aan je trekken: een smart-tv met een breed scala aan entertainmentopties, perfect voor ontspanning na een lange dag. Met de gratis WiFi blijf je gemakkelijk verbonden, of je nu wilt werken of je sociale media wilt bijwerken.

De consistentie in technische uitrusting zorgt ervoor dat je kunt rekenen op dezelfde hoogwaardige ervaring en beschikbaarheid, elke keer weer.

Extra gemak met persoonlijke garageboxen

Stel je even voor: je rijdt met je auto direct je hotelkamer binnen. Hoe gemakkelijk is dat?

Da’s een ervaring die Carotel werkelijkheid maakt, vlakbij de luchthaven. Onze persoonlijke garageboxen bieden niet alleen veiligheid voor je voertuig, maar ook ongeëvenaarde privacy en gemak in onze parking.

Ruim genoeg voor grotere voertuigen en in directe verbinding met je kamer, is dit een gemak dat je zelden elders zult tegenkomen… 

Enkele vaak gestelde vragen

Zonder reserveren heeft u de beschikking over een discreet paar uur in een volledig uitgeruste kamer, met een eigen parking, gratis wifi, airconditioning en room service. Hierbij zijn zaken als gratis annulering overbodig want het gaat vaak om een beslissing à la minute waarbij u de rompslomp niet wenst van reserveren. In de toeristische hotels is vaak de enige betaling in het hotel aan de receptie, niet echt discreet. In een daghotel van Carotel gebeurt dit aan de betaalautomaat met contant of kaart, op elk uur van dag of nacht. Zonder de gemeenschappelijke parking, niet in de publieke lobby.

Neen, zeer bewust niet. Omdat uw verblijf vaak een stuk korter is dan een overnachting, moet alles vaak en nog steeds tot in de puntjes worden gepoetst. Hierbij zijn zulke grote waterinhouden simpelweg onmogelijk en compleet af te raden.

Een love hotel is een hotel waar je voor een korte periode een kamer kunt boeken, meestal voor een tijdsduur van een paar uur overdag te ontspannen of ’s nachts. De kamers staan vaak bekend om hun discrete ingangen en uitgangen en het beperkte contact met personeel, exact zoals de Carotel daghotels.

De perceptie wordt dankzij daghotels van Carotel al jaren positief beïnvloed. Zo is iedere kamer geschikt voor iedere gast. Er zijn geen fluwelen gordijnen en suggestieve afbeeldingen. De focus van de faciliteiten ligt nadrukkelijk op hygiëne en privacy. Uw dagkamer lijkt qua ontwerp wel een hotelkamer. Een hotel is echter gericht op toeristisch cliënteel waarbij daghotels zich focussen op de binnenlandse gasten wie in de buurt van de steden een dagkamer zoeken.

Vragen of op zoek naar meer informatie?

Je vindt deze artikels mogelijk ook interessant

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Ontspan in stijl: Carotel daghotel in de buurt van Oost-Vlaanderen voor een korte onderbreking

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Menu

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden