verbod honden.png
verbod lachgas.png

Veelgestelde vragen

Wat mag ik verwachten van een verblijf bij Carotel?


Een unieke en snelle manier van inchecken, een veilige en individuele parkeerplaats, moderne en frisse kamers met een correcte uitstraling. Propere badkamers per kamer met de nodige voorzieningen en uiteraard de meest discrete manier om te verblijven.
Moet of kan ik reserveren voor mijn verblijf?


Neen, dit hoeft & kan niet. Elke vestiging heeft meer dan 20 kamers, vrijgekomen kamers worden meteen gepoetst om deze zo snel mogelijk terug beschikbaar te maken. Voor uw aankomst kan u even naar de desbetreffende vestiging bellen om na te gaan of er kamers vrij zijn. Zo hoeft u nog steeds geen gegevens na te laten of reserveringsformulieren in te vullen.
Kan ik contant betalen aan de automaat/in Carotel?


​U kan contant betalen met briefjes van 5, 10, 20 of 50 euro. Let wel, de betaalautomaten geven enkel terug in munten. Het is dus zeker aangewezen om gepast te betalen. Briefjes >50 euro worden niet geaccepteerd.
Kan ik met kaart betalen aan de automaat/in Carotel?


U kan met Maestro, VISA en Mastercard betalen aan onze betaalautomaten. In de hotels zijn er draagbare kaartterminals voorzien voor deze kaarttypes.
Zijn de garages groot genoeg voor mijn voertuig?


Maximale toegankelijkheid van de garages is 2m00 hoog op 2m70 breed. De garages zijn groot genoeg voor 1 voertuig.
Hoe discreet zijn jullie vestigingen?


Heel de opbouw van onze vestigingen is voorzien om u aankomst, verblijf & vertrek zo discreet mogelijk te doen verlopen. Zo neemt de volledige check-in procedure hoogstens 2 minuten in beslag. Vanaf het moment dat de slagboom opent, rijdt u rechtstreeks uw garage binnen welke automatisch sluit na detectie van uw voertuig. Zo heeft u dus enkel het op- & afrijden van de parkings, hier ontkomt u uiteraard nergens aan.
Wanneer/hoe kan ik dranken en snacks bestellen en geleverd krijgen?


U vindt op de kamers een menukaart met hierop alle producten, de tijdstippen van de service en het telefoonnummer van de receptie. Tijdens de service-uren kan u met de kamertelefoon bellen naar de receptie om een bestelling te plaatsen. Wanneer u het geld voor deze bestelling in het serviceluik heeft geplaatst, zal u enkele minuten later uw bestelling hier terugvinden. Bereidingstijd is afhankelijk van het gekozen product.
Kan ik de kamer/garage verlaten tijdens mijn verblijf?


Neen, u kan dit enkel wanneer u het verblijf afsluit. Wanneer u op de check-out knop in de garage drukt, geeft u immers het signaal dat de kamer gepoetst mag worden. Uiteraard kan u bij noodgeval of defecte poort, aan het koord trekken van de poortmotor om de poort manueel te openen.
Word ik gefilmd wanneer ik bij jullie verblijf?


Onze parkings staan onder permanente camerabewaking welke uitsluitend wordt aangewend in geval van diefstal, vandalisme en andere wanpraktijken. Beelden zijn opvraagbaar door de politie.
Wat doe ik wanneer ik per ongeluk iets beschadig?


U contacteert meteen de receptie of laat een nota/mail na met de aard van beschadiging, tijdstip van verblijf/kamernummer en gewenste wijze van contacteren.
Kan ik bezoek ontvangen tijdens mijn verblijf?


U kan 1 keer bezoek binnen laten tijdens uw verblijf, dit bezoek dient zich via de parlofoon aan te melden en kan zich parkeren op onze achtergelegen parkings. De receptie zal u even opbellen om na te gaan of dit klopt en zal vervolgens het bezoek toegang verschaffen tot uw garage en kamer. De receptie zal eveneens uw poort terug sluiten. Het is niet toegelaten meerdere keren bezoek binnen te laten.