Home > Artikels > Rendez vous > Rendez vous hotel > Rendez vous hotel Antwerpen

Rijd de luxe binnen: rendez-vous hotel Antwerpen van Carotel

rendez vous hotel Antwerpen

Een rendez-vous hotel waar je rechtstreeks van je privéparking naar je kamerdeur door kan stappen, zonder over een openbare parking te wandelen of personeel te zien. Bestaat dat? Jazeker, bij Carotel te Rumst (nabij Antwerpen).

Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar bij Carotel is totale privacy daadwerkelijk ook realiteit. De kamers die wij aanbieden excelleren op vlak van luxe, ontspanning en ultieme discretie.  

De rendez-vous locatie van Carotel nabij Antwerpen bevindt zich in Rumst, op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Antwerpen.

De meest private parking - volledige discretie

In andere daghotels moeten mensen vaak langs meerdere personen voorbijgaan om tot in de kamer te komen, van een receptionist tot de barman. Da’s helemaal niet het geval bij Carotel. Wij werken anders.

Als gast in ons rendez-vous hotel kan je van je volledig verblijf genieten zonder persoonlijk contact met een andere gast of personeelslid. Tegelijkertijd garanderen we dat je nog steeds op je wenken bediend zult worden.

Niet reserveren, meteen genieten

Bij aankomst in ons filiaal in Rumst, Antwerpen, kan je je kamer boeken via de betaalautomaat aan de ingang. Je kiest je kamer en de duur van het verblijf zonder je auto te verlaten.

Aan de automaat kan je zowel contant als met de kaart betalen, waarna de slagboom en poort naar je kamer open zullen gaan en je zo je luxe-ervaring binnen kunt rijden. Een reservatie op voorhand is dus niet nodig.

Lees hieronder een aantal van de meest gestelde vragen.

Een unieke en snelle manier van inchecken, een veilige en individuele parkeerplaats, moderne en frisse kamers met een correcte uitstraling. Propere badkamers per kamer met de nodige voorzieningen en uiteraard de meest discrete manier om te verblijven.
Neen, dit hoeft & kan niet. Elk van onze daghotels heeft meer dan 20 kamers, vrijgekomen kamers worden meteen gepoetst om deze zo snel mogelijk terug beschikbaar te maken. Voor aankomst kan je even naar de desbetreffende vestiging bellen om na te gaan of er kamers vrij zijn. Zo hoef je nog steeds geen gegevens na te laten of reserveringsformulieren in te vullen.
​Je kan contant betalen met briefjes van 5, 10, 20 of 50 euro. Let wel, de betaalautomaten geven enkel terug in munten. Het is dus zeker aangewezen om gepast te betalen. Briefjes >50 euro worden niet geaccepteerd.
Je kan met Maestro, VISA en Mastercard betalen aan onze betaalautomaten. In de hotels zijn er draagbare kaartterminals voorzien voor deze kaarttypes.
Maximale toegankelijkheid van de garages is 2m00 hoog op 2m70 breed. De garages zijn groot genoeg voor 1 voertuig.
Heel de opbouw van onze vestigingen is voorzien om jouw aankomst, verblijf & vertrek zo discreet mogelijk te doen verlopen. Zo neemt de volledige check-in procedure hoogstens 2 minuten in beslag. Vanaf het moment dat de slagboom opent, rijd je rechtstreeks jouw garage binnen welke automatisch sluit na detectie van jouw voertuig. Zo heb je dus enkel het op- & afrijden van de parkings, hier ontkom je uiteraard nergens aan.
Neen, je kan dit enkel wanneer je het verblijf afsluit. Wanneer je op de check-out knop in de garage drukt, geef je immers het signaal dat de kamer gepoetst mag worden. Uiteraard kan je bij noodgeval of defecte poort, aan het koord trekken van de poortmotor om de poort manueel te openen.
Onze parkings staan onder permanente camerabewaking welke uitsluitend wordt aangewend in geval van diefstal, vandalisme en andere wanpraktijken. Beelden zijn opvraagbaar door de politie.
Je contacteert meteen de receptie of laat een nota/mail na met de aard van beschadiging, tijdstip van verblijf/kamernummer en gewenste wijze van contacteren.
Je kan 1 keer bezoek binnen laten tijdens jouw verblijf, dit bezoek dient zich via de parlofoon aan te melden en kan zich parkeren op onze achtergelegen parkings. De receptie zal jou even opbellen om na te gaan of dit klopt en zal vervolgens het bezoek toegang verschaffen tot jouw garage en kamer. De receptie zal eveneens de poort terug sluiten. Het is niet toegelaten meerdere keren bezoek binnen te laten.
Je vindt op de kamers een menukaart met hierop alle producten, de tijdstippen van de service en het telefoonnummer van de receptie. Tijdens de service-uren kan je met de kamertelefoon bellen naar de receptie om een bestelling te plaatsen. Wanneer je het geld voor deze bestelling in het serviceluik heeft geplaatst, zal je enkele minuten later jouw bestelling hier terugvinden. Bereidingstijd is afhankelijk van het gekozen product.

Bij aankomst meteen de kamer binnen

Onze kamers bevinden zich bovenop persoonlijke garages. Eens je je auto binnen rijdt, sluit de poort automatisch, waarna je meteen je kamer kan binnentreden. Carotel draagt totale privacy en professionaliteit hoog in het vaandel – daarom geen gedoe met grote, openbare parkings vanwaar je op zoek moet naar je kamer. Dankzij onze 24/7 camerabewaking kunnen we bovendien je absolute veiligheid garanderen.

Luxueus kamerverhuur in Rumst

Wij adverteren onze services als pakketten van luxe en ontspanning. Ook netheid, privacy en discretie zijn belangrijke waarden voor ons. Ook voor de warmste dagen hebben we iets voorzien, elke kamer beschikt namelijk over een airco. Hier geven we graag even mee welke diensten we aanbieden.

Roomservice inbegrepen

Ook zonder persoonlijk contact kunnen we jullie voorzien van lekkere drankjes en snacks. Je gebruikt eenvoudigweg de kamertelefoon om een bestelling te plaatsen van het menu dat je in de kamer vindt, en even later wordt je bestelling in de roomservice-kast van je kamer geplaatst. Daar laat je het juiste bedrag achter, waarna je simpelweg het deurtje opent en kunt genieten van iets lekkers.

Kamers gemaakt voor ontspanning

Onze kamers beschikken over kwalitatief, op maat gemaakt meubilair. Naast een bed is er ook een gezellige zithoek, inclusief tv en gratis wifi. Om de mogelijkheden tot ontspanning compleet te maken kan je ook gebruik maken van de goed uitgeruste badkamer, die voorzien is van een mooie selectie aan zeepjes en andere benodigdheden.

Geniet van een discreet verblijf in alle rust dankzij Carotel Antwerpen!

Carotel bevindt zich op drie verschillende locaties in Vlaanderen. In Antwerpen vind je ons in Rumst, maar ook in Kuurne, West-Vlaanderen en Lubbeek, Vlaams-Brabant zijn onze vestigingen aanwezig.

Vragen of op zoek naar meer informatie?

Je vindt deze artikels mogelijk ook interessant

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Ontspan in stijl: Carotel daghotel in de buurt van Oost-Vlaanderen voor een korte onderbreking

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Menu

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden