Home > Artikels > Dating

Dating op een rustige, discrete locatie - Carotel

Dating

Je liefdesleven kleur geven kan ondertussen op veel verschillende manieren. Singles leren kennen kan via een dating app zoals Tinder, Bumble of Parship, maar naast online daten zijn er natuurlijk ook de meer traditionele methodes. Ben jij op zoek naar een gelukkige relatie via een datingsite? Of ben je nog op zoek naar manieren om jouw stabiele relatie naar the next level te tillen met een geweldige date in alle privacy? Carotel is jouw partner in dating! Lees hier wat wij voor jou kunnen betekenen.

Van een dating app naar een serieuze relatie

Een dating app downloaden is vaak een eerste stap in de richting van de liefde vinden. Er zijn dan ook al heel wat succesverhalen verschenen van mensen die hun match via het internet gevonden hebben. Matchen met leuke singles was nog nooit zo makkelijk!

Online dating, hoe doe je dat?

Maar hoe doe je dat nu precies, online daten? Je zou denken dat alles start met een profiel, maar niets is minder waar. Eigenlijk moet je beginnen met het kiezen van de juiste app voor jou. Het internet krioelt met apps en websites die jou in contact kunnen brengen met nieuwe mensen op zoek naar de liefde. Het onderstaand lijstje is voor de duidelijkheid geen exhaustieve lijst, maar een kleine greep uit het aanbod.

De juiste app kiezen

De meesten beginnen met Tinder. Via deze app kan je swipen tussen verschillende profielen en kan je pas beginnen praten met mensen wanneer je met hen matcht. Flirten gaat makkelijk, aangezien je meer weet over de interesses van potentiële dates via de korte beschrijving op hun profiel. Je kan de app instellen op leeftijdscategorie, gender (mannen, vrouwen, non-binaire personen of iedereen!) en zoekradius. Door te betalen voor Tinder Plus kan je zelfs internationaal op zoektocht. Start swiping!

Ben je vooral op zoek naar een single met een leuke persoonlijkheid en gelijkaardige interesses? Dan is Bumble misschien wel wat je zoekt! Je kan opnieuw swipen, maar dankzij de vele vragen lees je veel meer informatie over de persoonlijkheden van andere singles. Een groot verschil met Tinder is dat vrouwen op deze app de eerste stap zetten. Wil je liever op zoek naar nieuwe vrienden of carrièremogelijkheden? Bumble heeft ook functies om jouw nieuwe BFF of business partner te vinden!

Misschien heb je de TV-reclames voor Parship wel al eens gezien. Dan weet je dat Parship zich profileert als serieus en bedoeld is voor singles die een kwalitatieve partner willen vinden. Leden swipen niet zomaar, maar worden gematcht door de app op basis van persoonlijkheidstesten. Dat gaat van opleidingsniveau tot gelijkaardige persoonlijkheidskenmerken. Op basis daarvan kan interesse in elkaar tonen met een gesprek in de chat, wat ook gemonitord wordt om ervoor te zorgen dat het blaakt van echtheid en respect.

Of je nu kiest voor een app of je laat koppelen door je vriendenkring, met de juiste intentie op zoek gaan levert sowieso resultaat op!

Neem jouw matches mee op een originele date!

Ondertussen heb je een match gevonden en heb je al wat kunnen praten. Je hebt elkaar al een paar keer ontmoet, en het lijkt echt te klikken. Fantastisch! Echt helemaal in elkaar opgaan gaat echter niet altijd zo makkelijk op traditionele date-locaties. Een gezellige bar is vaak te luid om elkaar te verstaan, terwijl goede gesprekken de basis zijn van een geslaagde, stabiele relatie. Wij helpen jou met veel plezier!

Carotel: jouw perfecte match

Elkaar beter leren kennen in alle privacy, daar zorgen wij voor. Jouw afspraakje meenemen naar een Carotel daghotel in de buurt is daarom een fantastisch idee. In een hotelkamer van Carotel kom je volledig tot rust. Onze drie vestigingen zijn verdeeld over Vlaanderen, zodat we altijd in jouw buurt te vinden zijn.

Carotel staat in voor jouw ultieme date in volledige privacy

Dating was nog nooit zo makkelijk als nu! In een van de luxe kamers van Carotel kan je terecht voor een goede babbel in alle discretie. Bovendien voorzien we in al jouw comfort dankzij onze excellente roomservice.

Ruime, moderne kamers met alle comfort

Onze kamers zijn voorzien van modern, op maat gemaakt meubilair. Ontspannen kan je niet alleen op het bed, maar ook in de gezellige zithoek. Daar vind je bovendien een TV en gratis WiFi om samen van te kunnen genieten.

Elke kamer beschikt over een prachtige badkamer met douche, zodat je na een lange dag lekker kan ontspannen. Wij zorgen voor jouw privé-wellness ervaring! Carotel staat op een perfecte hygiëne. Je mag er dus op vertrouwen dat jouw verblijf tot in de puntjes verzorgd zal zijn.

Discretie verzekerd!

Wij zorgen ook voor de ultieme privacy. Dat doen we al bij de ingang van ons hotel: je boekt je kamer namelijk vanuit je wagen aan de slagboom. Dankzij onze handige automaat kan je meteen kiezen welke kamer jouw voorkeur uitdraagt en hoe lang je er wil blijven. Na betaling zwaait de slagboom open en mag je verder rijden naar jouw kamer.

Onze kamers bevinden zich bovenop privé-garageboxen. Je rijdt jouw box binnen, waarna de poort zich automatisch achter jou zal sluiten. Je kamer kan je binnenwandelen zonder ooit naar buiten te moeten. In alle veiligheid en privacy kan jij genieten van je date!

Soulmate gevonden? Vier jouw relatie met Carotel!

Ben jij klaar voor een date in alle rust? Kom dan naar Carotel! Je kan ons vinden in onze vestigingen in Rumst, Kuurne en Lubbeek. Tot binnenkort!

Vragen of op zoek naar meer informatie?

Je vindt deze artikels mogelijk ook interessant

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Ontspan in stijl: Carotel daghotel in de buurt van Oost-Vlaanderen voor een korte onderbreking

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Menu

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden