Home > Artikels > Lovehotel > Love room

Love room voor jouw discreet afspraakje? Boek een verblijf bij Carotel!

love room

Ben je op zoek naar een discrete plek voor jouw volgende romantische afspraakje? In een love room van Carotel lovehotel vind je alles wat je nodig hebt om jouw date te doen slagen. Onze kamers zijn uitgerust met alle nodige faciliteiten zoals een bed, smart tv, sanitair en airconditioning in Rumst en Kuurne. Bovendien kan jouw afspraak in alle discretie doorgaan, dankzij onze unieke manier van werken. Ontdek er alles over op deze pagina!

Kies Carotel love rooms voor jouw discrete afspraken

Wil je graag een romantisch afspraak laten doorgaan, weg van huisdieren, kinderen en de dagelijkse drukte? Carotel love rooms zijn populaire faciliteiten voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle plek om hun romantische of zakelijke afspraak te laten doorgaan. Of je nu wil overnachten of slechts enkele uren samen wil doorbrengen, bij Carotel geniet je van een stijlvolle accommodatie met een uitstekende bediening en goede prijs-kwaliteitverhouding!

Privacy en discretie

Wat Carotel onderscheidt van andere gelijkaardige accommodaties, is privacy en discretie. We begrijpen dat je jouw romantische of zakelijke afspraak liefst op zo’n discreet mogelijke manier laat doorgaan, en ons personeel doet er dan ook alles aan om dit te waarborgen. Van bij het boeken van de kamer tot de check-out kom je dan ook zo weinig mogelijk in contact met personeel, zodat jouw privacy verzekerd is.

Waarom kiezen voor Carotel love rooms?

Stijlvolle accommodaties op toplocaties

In onze stijlvolle accommodaties vind je alles wat je nodig hebt om te genieten van een fijn verblijf met jouw afspraakje. Uiteraard zijn alle basis benodigdheden aanwezig:

  • Bed
  • Smart tv
  • Gratis wifi
  • Badkamer met douche, toilet en lavabo (incl. handdoeken en zeepjes)
  • Room service


Bovendien is iedere Carotel love room gelegen op een uitstekende locatie, dichtbij snelwegen en afritten. Ook zijn in de buurt ook vaak enkele cafés, restaurants en supermarkten terug te vinden. Uitstekend dus voor wie een drukbezette agenda heeft!

Bekijk hier enkele foto’s van onze accommodaties.

love room

100% discretie dankzij jouw eigen ingang

Zoals eerder vermeld, dragen we bij Carotel jouw privacy en discretie hoog in het vaandel. Daarom doen we er dan ook alles aan om jouw afspraakje op een zo discreet mogelijke manier te laten verlopen. Het kiezen van een kamer en de check-in gebeuren bijvoorbeeld via de self-service automaat bij de parking, zodat je snel en discreet jouw verblijf kan regelen. Betalen kan metZoals eerder vermeld, dragen we bij Carotel jouw privacy en discretie hoog in het vaandel. Daarom doen we er dan ook alles aan om jouw afspraakje op een zo discreet mogelijke manier te laten verlopen. Het kiezen van een kamer en de check-in gebeuren bijvoorbeeld via de self-service automaat bij de parking, zodat je snel en discreet jouw verblijf kan regelen. Betalen kan met bancontact, payconiq of contant geld, afhankelijk van jouw voorkeur., afhankelijk van jouw voorkeur.

Na het inchecken rijd je rechtstreeks door, tot bij jouw kamer. Parkeren kan immers in jouw eigen garagebox, die rechtstreeks verbonden is aan jouw kamer! Ook dit zorgt ervoor dat je in alle privacy tot in jouw kamer geraakt, zonder tussenkomst van personeel.

Indien van toepassing, kan je tijdens het verblijf in jouw Carotel love room één gast uitnodigen die zich kan aanmelden bij de parlofoon. Ons personeel zal je vervolgens opbellen, om te checken of je effectief bezoek verwacht. Nadien kan je jouw gast welkom heten, nadat deze toegang heeft gekregen tot jouw kamer en garagebox.

Naast een uitstekende service, profiteer je ook van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met kamers variërend tussen €45 en €110 kan je al voor een lage prijs een verblijf boeken bij Carotel. Je hoeft je trouwens niet druk te maken om de beschikbaarheid van kamers, aangezien een boeking via de website vooraf niet nodig is.

Uitstekende service en prijzen

Bij Carotel geniet je van een uitstekende bediening. Ons personeel is gedurende jouw hele verblijf beschikbaar en kan tijdens de service-uren gecontacteerd worden via de telefoon in de kamer. Zo kan je genieten van roomservice, met een ruime keuze aan drankjes en snacks.

Jouw romantische afspraak plannen? Ontdek onze populairste faciliteiten in Rumst, Kuurne en Lubbeek!

Bij Carotel ben je aan het juiste adres om jouw afspraak te laten doorgaan, op een discrete manier. Wij staan bekend als één van de meest discrete ‘liefdeshotels‘ waar je in alle anonimiteit binnen- en terug buitenrijdt.

Onze kamers zijn voorzien van alles wat je nodig hebt voor een geslaagde afspraak. Carotel ontvangt dan ook keer op keer positieve beoordelingen van klanten. Ontdek onze accommodaties in Rumst, Kuurne en Lubbeek en kies Carotel voor jouw volgende romantische of zakelijke afspraak!

Vragen of op zoek naar meer informatie?

Je vindt deze artikels mogelijk ook interessant

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Ontspan in stijl: Carotel daghotel in de buurt van Oost-Vlaanderen voor een korte onderbreking

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Menu

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden