Home > Artikels > Rendez vous > Site rendez vous

Site rendez-vous hotel: Carotel

site rendez vous

Carotel is een luxueus rendez-vous hotel met een uniek concept. Dankzij onze methode kan u genieten van volledige discretie tijdens uw verblijf. Bij ons is er geen reservatie nodig, en dus ook geen gedoe! Interesse in een gezellig, privaat verblijf? Dan is Carotel perfect voor u! We geven hier graag meer informatie over ons concept en over onze vestigingen. Tot binnenkort?

Geen datingsite, wel een discreet daghotel

Er bestaan heel wat Belgische datingsites waarop mensen een profiel plaatsen om zo een serieuze relatie of een leuke date te vinden. Dankzij het grote ledenbestand kunnen mensen allerlei profielen bekijken en zo kiezen met welke andere leden ze willen chatten of daten. Carotel is echter geen datingsite of -service!

Bij ons kan u zich niet inschrijven voor evenementen of berichten ontvangen om de liefde van uw leven te vinden. Wij bieden wel de mogelijkheid om een discrete kamer te huren om daar volledig tot rust te komen. Onze website staat daarom in het teken van onze rendez-vous hotels.

Toegang tot private parking bij luxueuze kamer

Bij ons dus geen profielen of sites vol berichten, wel mooie kamers waar u kan genieten van echte rust in alle privacy. Dankzij ons uniek concept kan u makkelijk gebruik maken van uw kamer zonder in contact te hoeven komen met personeel of andere gasten. Ontdek hier hoe ons concept werkt!

Relaxen in volledige discretie

We houden het erg eenvoudig: bij het binnenrijden checkt u simpelweg in via een automaat, zodat u geen andere mensen hoeft te zien. U maakt uw keuze wat betreft de kamer en de duur van uw bezoek, om vervolgens te betalen. De automaat neemt zowel cash geld als de kaart aan.

Na de betaling gaat de slagboom open, waarna u de parking op kan rijden. Deze geeft toegang tot onze kamers, die zich allemaal boven de private garageboxen bevinden. U hoeft niet te zoeken: de juiste garagepoort gaat automatisch voor u open!

Geen reservatie nodig, geen andere mensen zien

Eens u door middel van de automaat binnen bent, kan u rustig naar uw persoonlijke garage rijden. De poort sluit automatisch achter u wanneer de auto gedetecteerd wordt. Daarna kan u de auto verlaten en in volledige privacy de kamer ontdekken.

Dankzij ons handige systeem hoeft u niet op voorhand te reserveren: alles gebeurt via de automaat aan de ingang. U hoeft dus niet met personeel te converseren via het internet of de telefoon. Zo garanderen we uw privacy én voorzien we nog steeds de beste service!

site rendez vous

Laat u verwennen door Carotel

Het feit dat u ons personeel niet hoeft te zien betekent niet dat we er niet zijn om u te laten genieten! We zorgen er namelijk voor dat u nog steeds kan genieten van onze fantastische roomservice, zonder persoonlijk contact. We zorgen ervoor dat u ons daghotel verlaat na een goede ervaring en voldoende rust.

Geweldige roomservice met veel mogelijkheden

De basis van elk rustgevend bezoek in een rendez-vous hotel is de juiste service. Daarvoor hoeft u niet verder te zoeken! Bij Carotel geniet u van heerlijke hapjes en drankjes tijdens uw verblijf – en dat wordt nog steeds geleverd op een discrete manier. Hoe we dat doen? Dat leggen we u graag uit!

Eerst maakt u een keuze aan de hand van ons lekkere menu. Uw bestelling plaatst u simpelweg via de kamertelefoon. Aan uw kamer vindt u een roomservice-kastje. Daarin kan u het juiste bedrag achterlaten, wat daarna vervangen wordt door uw bestelling door een van onze personeelsleden. Zo hoeft u niemand te zien, maar kan u wel nog steeds genieten van uw kwaliteitsvol drankje of uw lekkere snack!

Kom tot rust in onze prachtige kamers

Een belangrijk onderdeel van elk daghotel, maar zeker van een rendez-vous hotel, is uiteraard de kamer. Daarom zorgen wij ervoor dat onze kamers rust en stijl uitstralen. Onze moderne kamers beschikken over gezellig meubilair, zodat u vanuit de op maat gemaakte zithoek comfortabel tv kan kijken. Dankzij onze gratis wifi kan u bovendien naar hartenlust surfen – in alle rust.

Bovendien zijn onze badkamers ruim en uitgerust met alle benodigdheden. Onze grote douche nodigt uit tot een ontspannende wasbeurt, waarvoor u onze selectie aan badkamerproducten kan gebruiken. Laat Carotel voor u zorgen!

Ontdek onze rendez-vous hotels in drie verschillende provincies!

Om te genieten van een verblijf bij Carotel hoeft u nooit ver te rijden. Wij beschikken namelijk over drie verschillende vestigingen in België, zodat we altijd bereikbaar zijn voor u. U kan ons vinden in Kuurne (West-Vlaanderen), Rumst (Antwerpen) en Lubbeek (Vlaams-Brabant). Tot binnenkort?

Vragen of op zoek naar meer informatie?

Je vindt deze artikels mogelijk ook interessant

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

Daghotel Oost-Vlaanderen

Ontspan in stijl: Carotel daghotel in de buurt van Oost-Vlaanderen voor een korte onderbreking

Daghotel Oost-Vlaanderen

Privacy en comfort: dit zijn de beste daghotels

Daghotel Oost-Vlaanderen

Dit zijn de beste daghotels bereikbaar vanuit Brussel

Kamer huren

Discreet en eenvoudig: zo huur je een kamer per uur

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

Menu

2023 Carotel. Alle rechten voorbehouden.

Privacybeleid

Algemene voorwaarden